sunnuntai 9. joulukuuta 2012

TOINEN ADVENTTI


 
RAUHAISAA TOISTA ADVENTTIA !
Nämä viikot vilahtavat ohi niin kovin nopeasti. Joulu lähestyy. Tänään otetaankin ihan rennosti ja kuunnellaan jouluisia lauluja ja poltellaan kynttilöitä. Aamu alkoi pirteästi lumitöillä ja sen jälkeen lampaiden ulkoilutuksella. Nämä meidän villakerät on tulleet jo niin kesyiksi, että ne seuraisi vaikka postilaatikolle asti , eli noin puolen kilometrin päähän. Joutuu jo hätistelemään niitä kotiin päin, mutta ne vaan tiiviinä laumana kulkee perässäni.Eilen oltiin Tuulimyllyn joulupolulla, tapahtumassa joka on meidän kylällä jokavuotinen. Ihana ympäristö, vanhoja rakennuksia ja tunnelmallisia miljöitä. Ja koko tapahtuma on talkoovoimin toteutettu ja ilmainen. Kuvia jäljempänä. Tälläisillä tapahtumilla se joulumieli pysyy yllä!

 
Komea tuulimylly odottaa kulkijoita
                                                         

 
Mahtava rakovalkea lämmittää
                                                

 
                                                     Tähänkö ne kaikki
                            kilttien nimet kirjataan?
                                              

 
Hämyholvissa voi viettää kauniin musiikin lomassa hiljaisen hetken.

Polku oli valaistu lyhdyin ja tuikuin. Siellä täällä oli eläviä tulia, rakovalkea ja makkaranpaistopaikkoja. Oli mahdollisuus juoda nokipannukahvit itseleivotun pullan kera. Olipa polun varrella Mörrin majakin, havuista kasattu. Ihmiset hymyili, se jos mikä on tänä päivänä harvinaista herkkua!

1 kommentti:

  1. No kylläpäs teillä on ihana joulutapahtuma. Oikein tunnelman virittäjä :) Lähempänä jos olisin ottaisin kyllä asiakseni tulla käymään..

    VastaaPoista